Spelningar 2011

Lördagen den 18 juni spelar vi på stora scenen i Tivoliparken. Detta året körs mc-kortegen omvänt från Åhus till Kristianstad. Efteråt samlas alla knuttar + övriga som vill, i tivoliparken för en stor baluns där Göinges Hjältar underhåller.

 

Spelningar 2010

Lördagen den 25 september spelar vi på en privat fest i Ringelunds festlokal i Vä.

 

Spelningar 2009

Lördagen den 4 juli underhåller vi på kvällen när Vulcan Riders mc-klubb ordnar ett Bike meet under helgen vid Tydingesjöns camping.           Även öppet för allmänheten. Se mer under länkar på Tydingesjöns hemsida.

Tisdagen den 14 juli ska vi underhålla lite bland knallar och andra på Kiviks Marknad. Mellan kl.17 - 20 ska vi spela några väl utvalda låtar.

höst vid premiärvisningen av "Plötsligt i Vinslöv 2", ska vi underhålla framåt småtimmarna. Platsen blir troligtvis Tallparken i Vinslöv. Öppet för alla medlemmar och är man inte medlem så kan man bli det under kvällen.  Se under länkar på "Vinslöv - Plötsligt en förening" hemsida.

Även förfrågningar av privat karaktär diskuteras i detta nu...

Spelningar 2008

Lördagen den 12 juli ska vi spela på en stor Mc-träff vid Tydingesjöns camping. Öppet för alla. Se under länkar på Tydingesjöns hemsida.

Lördagen den 23 augusti ska vi spela på en cruisingträff bland härliga, blänkande amerikanare. Kenny "Ludde" Lundin från Hanaskog står för evenemanget och intresset har visat sig vara så stort att han får leta efter större lokaler. Vi återkommer om platsen senare... INSTÄLLT!!!!!!!!! 

När "Vinslöv - Plötsligt en förening" har bestämt När, Var och Hur de ska ha sin sommarfest, så ska Göinges Hjältar spela på densamma. Där kan det även bli aktuellt med filminspelning till uppföljaren...

Nu är det klart! Den 6 september ska Vinslöv plötsligt ha sin sommarfest. Den hela kalaset kommer att hållas vid Perssons Taverna i Vinslöv. Här kommer man även att få möjlighet att prova på bangolf och spela det nya monopolspelet bland mycket annat skoj. Göinges Hjältar (förstärkta med Hans Skoglund på dragspel) och  Mellan-Kjell står för underhållningen på lastbilsflaket. Har man tur så kommer även Mr. Bangolf - Kjell Fredriksson att göra ett nummer. Läs mer på hemsidan Vinslöv - Plötsligt en förening, se under länkar.

En hel del har förhört sig om framtida privata spelningar till hösten, men inget är bokat ännu...